VIEZERICK

ORIGINAL
HARDCORE
Satriani
Een aparte case dit keer. Namelijk de case van VIEZERICK. Rick, een goede vriend van mij. Is grote stappen aan het zetten in de hardcore scene. Rick en ik hebben samen een mooie website gebouwd die aansluit op zijn behoeften. 

Ook hebben we visitekaartjes gedrukt voor VIEZERICK met een meetbare Spotify code. Daarnaast hebben Rick en ik vaak contact over de artworks van zijn nieuwe album, marketing op social media en veel meer.
Webdesign

Nieuwe Website

Ik heb een website gebouwd voor VIEZERICK. Een hardcore DJ uit Egmond aan Zee. Hier kunnen mensen zijn nieuwe tracks beluisteren en Rick boeken voor evenementen.

Ook wordt het verhaal verteld over hoe Rick is begonnen met draaien en muziek produceren. Neem zeker een kijkje en mis niks!
Website van VIEZERICK op een iMac mockup
Ontwerp

Nieuw Logo

VIEZERICK had een makkelijk te herkennen, en strak logo nodig. Dit logo is ondertussen niet meer weg te denken uit de hardcore scene. 

Het VR Logo staat ondertussen op verschillende lichamen van muziekliefhebbers getatoeƫerd. Ook zag ik laatst een auto rijden met dit logo prominent op de achterruit bestickerd.
Ontwerp

Visitekaartjes

We mochten de visitekaartjes ontwerpen van VIEZERICK. We hebben een speciale Spotify code toegevoegd waarmee de ontvangers van het kaartje gemakkelijk de nieuwste tracks van rick kunnen beluisteren.

Weten waarom visitekaartjes zo belangrijk zijn? Of heb je ook visitekaartjes nodig voor jouw onderneming? Klik dan op een van de onderstaande knoppen