ONS WERK

Webdesign

Ik heb een website gemaakt voor Mees Auto's Alkmaar. De site biedt klanten een eenvoudige en overzichtelijke manier om het aanbod van Mees Autos te verkennen, prijzen te vergelijken en contact op te nemen voor meer informatie.

Drukwerk

Wij hebben Mees Auto's voorzien van:

- Pennen met Logo
- Offertemappen bedrukt
- Luchtverfrissers met logo
- Werkjassen bedrukt
- Kentekenplaathouders
Meer lezen

Webdesign

Kapsalon FIXX uit Alkmaar is via een goede bekende bij ons terecht gekomen voor een website! Deze website biedt klanten een handige manier om de diensten van FIXX te verkennen, prijsinformatie te raadplegen en afspraken te maken. 
Meer lezen

Webdesign

Voor Auto Advies Sharif, heb ik een website ontwikkeld. Deze site biedt klanten de mogelijkheid om het uitgebreide aanbod van Auto Advies Sharif te bekijken, prijzen te vergelijken en snel contact op te nemen voor deskundig advies. Met een gebruiksvriendelijke interface en een aantrekkelijk ontwerp is de website een onmisbare bron voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige diensten en voertuigen.
Meer lezen

Webdesign

Voor Barber Sprenk in Egmond aan den Hoef heb ik een website ontwikkeld. Deze website biedt klanten een handige manier om de diensten van Barber Sprenk te ontdekken, openingstijden te bekijken en afspraken te maken.

Met een stijlvol, eigentijds ontwerp en eenvoudige navigatie, is de website een essentiƫle online bestemming voor wie op zoek is naar hoogwaardige scheer- en knipdiensten in Egmond aan den Hoef.
Meer lezen

Logo ontwerp

JS Allround Dienstverlening benaderde ons voor een nieuw logo. Met een olifant en oranje als wensen, maakte WebCoast vier creatieve opties met Adobe Illustrator. 

Dit project toonde de kracht van grafisch ontwerp en de betekenis van een sterk logo voor een bedrijfsidentiteit.
Meer lezen

Webdesign

Ik heb een website ontwikkeld voor Emiel Mobiel om klanten een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. 

Via deze site kunnen ze Emiels hoogwaardige telefoondiensten ontdekken, openingstijden bekijken en direct afspraken maken voor reparaties en aankopen.
Meer lezen

Webdesign

Ik heb een website gemaakt voor Autoservice Dekker uit Egmond aan den Hoef. Na een goed gesprek met Justin tijdens de APK voor mijn auto, zijn we tot de conclusie gekomen dat ik aan de slag mocht gaan met het vernieuwen van de bestaande website! 
Meer lezen

Webdesign

Ik heb een website ontwikkeld voor Max Maat Werk

Via deze site kunnen klanten gemakkelijk een offerte aanvragen voor Max zijn diensten, openingstijden bekijken en zijn eerdere projecten bekijken.


Meer lezen

Webdesign

Ik heb een website ontwikkeld samen met VIEZERICK. Rick is een hardcore DJ die grote stappen aan het maken is in de scene. 

Drukwerk

Ook visitekaartjes mochten niet ontbreken bij DJ VIEZERICK. Deze hebben wij ontworpen en bedrukt. Bekijk ze door te klikken op Meer lezen

Logo Ontwerp

Het ontwerpen van een logo voor VIEZERICK was een leuke uitdaging. Vooral nadat deze werd gebruikt als tatoeage en stickers voor autoruiten. 
Meer lezen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram