JS Allround Dienstverlening

JS Allround Dienstverlening werd klant via een mond-tot-mond aanbeveling. Ze zochten een nieuw logo en benaderden ons voor grafisch ontwerpdiensten. We werkten nauw samen om een logo te creƫren dat hun veelzijdigheid en kracht symboliseerde. Het resultaat was een opvallend ontwerp dat hun bedrijfsidentiteit versterkte.
Ontwerp

Nieuw Logo

JS Allround Dienstverlening kwam bij ons terecht via een aanbeveling. Ze wilden een nieuw logo met een olifant en oranje als belangrijke elementen. We ontwierpen vier opties met Adobe Illustrator, die schaalbaarheid en precisie biedt. Het uiteindelijke logo symboliseerde kracht en veelzijdigheid, en paste perfect bij JS Allround Dienstverlening's bedrijf.
Drukwerk & Ontwerp

Visitekaartjes

Sinds kort hebben we een nieuw project met JS Allround Dienstverlening! We hebben hun visitekaartjes ontworpen en afgedrukt, en een speciale QR-code toegevoegd waarmee ze kunnen zien hoe vaak mensen hun kaartjes scannen. 

We zijn blij om hen te helpen er professioneel uit te zien en hun interacties te volgen. Ontdek hoe we ook jouw merkidentiteit kunnen versterken en je online aanwezigheid kunnen meten.