Auto Advies Sharif, Alkmaar

Auto Advies Sharif werd klant bij WebCoast nadat ze ons online vonden. Ze waren onder de indruk van onze webdesignportfolio en gunstige beoordelingen van bedrijven uit de buurt. 

Na contact opgenomen te hebben, bespraken we hun behoeften en doelen. Onze professionele aanpak en aangepaste oplossingen. Koos Sharif ervoor om met ons samen te werken om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun klantenkring te vergroten.
Webdesign

Nieuwe Website

Ik heb een website ontwikkeld voor Auto Advies Sharif in Alkmaar. Op deze website kunnen mensen gemakkelijk informatie vinden over de diensten en voertuigen van Auto Advies Sharif. Het ontwerp is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor bezoekers snel vinden wat ze nodig hebben. Deze website helpt Auto Advies Sharif om online beter zichtbaar te zijn en klanten te informeren over hun aanbod.
De homepagina van de website van auto advies sharif op een mac
favicon in tabblad op apple safari
Webdesign

Favicon

Ik heb een favicon gemaakt voor Auto Advies Sharif in Alkmaar. Een favicon is een klein icoontje dat naast de naam van de website in de browserbalk verschijnt. Dit icoontje is gemaakt op basis van het bestaande logo van Auto Advies Sharif. Het zorgt voor een herkenbare en professionele uitstraling van de website, waardoor bezoekers de site makkelijker kunnen identificeren.